10 portretet mbretërore që mund të shihni në Londër

View Gallery
10 Photos
10 portretet mbretërore që mund të shihni në Londër
royal-portraits-charles-i

10 portretet mbretërore që mund të shihni në Londër
royal-portraits-charles-ii

10 portretet mbretërore që mund të shihni në Londër
royal-portraits-elizabeth-i

10 portretet mbretërore që mund të shihni në Londër
royal-portraits-elizabeth-ii

10 portretet mbretërore që mund të shihni në Londër
royal-portraits-george-iv

10 portretet mbretërore që mund të shihni në Londër
royal-portraits-george-v-and-family

10 portretet mbretërore që mund të shihni në Londër
royal-portraits-henry-viii

10 portretet mbretërore që mund të shihni në Londër
royal-portraits-prince-william-and-prince-harry

10 portretet mbretërore që mund të shihni në Londër
royal-portraits-queen-charlotte

10 portretet mbretërore që mund të shihni në Londër
royal-portraits-queen-victoria

Nëse keni vendosur të vizitoni Londrën, udhëtimi do të mbetet i paharrueshëm.

Londra ofron mrekulli pa fund që çdo vizitor do të donte t’i shikonte.

Por sot do t’ju ofrojmë nje detaj nga museu National Portrait Gallery, London.

Dhe pikërisht 10 portretet mbretërore që mund të shihni në Londër ne museun National Portrait Gallery.

Secili prej mbretërorëve ka një histori të lavdishme dhe një portret për ta bërë të përjetshme fytyrën..

Shijoni foto galerinë e pikturave.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤