Bjordi Mezini, nga Shqipëria në SHBA për të punuar si…

View Gallery
4 Photos
Bjordi Mezini, nga Shqipëria në SHBA për të punuar si…
Bjordi Mezini 1

Bjordi Mezini, nga Shqipëria në SHBA për të punuar si…
Bjordi Mezini 3

Bjordi Mezini, nga Shqipëria në SHBA për të punuar si…
Bjordi Mezini 2

Bjordi Mezini, nga Shqipëria në SHBA për të punuar si…
Bjordi Mezini

Bjordi Mezini, ish-konkurent i famshëm tek ‘Big Brother Albania 2’, i cili pas përfundimit të aventures së tij në këtë reality-show, u bë shumë i njohur për publikun dhe ju përkushtua punës si aktor dhe regjisor, tani ndodhet në SHBA.

Bjordi për shumë vite ka qënë aktivë në kinematografi duke qënë regjisor i disa prodhimeve gjithashtu ai ka luajtur në serialin e njohur ‘Kokrrat’.

Por prej kohësh ai së bashku me të dashurën e tij janë larguar në SHBA. Së fundmi ai është përgjigjur pyetjeve të fansave në Instastory, duke zbuluar së çfarë bën me jetën e re.

’Me se po merresh tani’,- e pyesin fansat. ’Momentalisht po punoj një lokal’,- ka treguar Bjordi duke treguar se, ka ndërmend të qëndrojë andej për gjithmonë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤