Blejnë klikimet? Eni Koçi akuzon…

Shumë këngëtarë shpesh akuzohen se blejnë klikime në youtube.
Këtë akuze e ka ngritur sot edhe Eni Koçi ndaj kolegëve të saj në një postim në Instastory ku ka shkruar:

“Kështu që pyetja ime është. si shumica më e madhe e këngëtarëve Shqiptar, i arrijnë këto klikime brenda 24-72 orësh??”

“E vetmja mënyrë që të arrihen 1 milion brenda 24 apo 48 orëve, është të ketë shpërthim internacional. Nëse këta e këto do kishin treg të jashtëm, pse këndojnë në fshatra e rrethe të thella shqiptare?

Së dyti 1 milionë klikime për 48 orë në Itunes nuk kalojnë më shumë se 1000 blerje kurrë.

Edhe një gjë tjetër, nëse kanë shpërthim internacional pse këndojnë vetëm në diskotekat shqiptare në Europë dhe në 90% të rasteve s’kanë më shumë se 300 njerëz”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤