Demi Moore, së shpejti me një libër të trazuar autobiografik

View Gallery
10 Photos
Demi Moore, së shpejti me një libër të trazuar autobiografik
Demi Ashton

Demi Moore, së shpejti me një libër të trazuar autobiografik
demi-moore-1988

Demi Moore, së shpejti me një libër të trazuar autobiografik
Demi

GHOST, Patrick Swayze, Demi Moore, 1990

Demi Moore, së shpejti me një libër të trazuar autobiografik
Demi-Moore-and-Patrick-Swayze-in-Ghost

Demi Moore, së shpejti me një libër të trazuar autobiografik
demi_moore

Demi Moore, së shpejti me një libër të trazuar autobiografik
Demi Moore

Demi Moore, së shpejti me një libër të trazuar autobiografik
demi-moore-2

Demi Moore, së shpejti me një libër të trazuar autobiografik
Demi Moore

Demi Moore, së shpejti me një libër të trazuar autobiografik
Demi Moore

Demi Moore, së shpejti me një libër të trazuar autobiografik
Demi_Moore

Nëntë vite pasi u prononcua se do të shkruante një libër rreth jetës së saj, aktorja e njohur Demi Moore duket se do t’i prezantohet fansave të saj më 24 shtator edhe si shkrimtare.

Autobiografia, e cila është quajtur “Inside Out”, është konsideruar nga botuesi i saj Harper Collins si “ tmerrësisht e ndjerë dhe e sinqertë”. Demi Moore ka shkruar konkretisht për marrëdhëniet e trazuar me nënën e saj, si dhe për tre martesat, midis tyre me aktorët Bruce Willis dhe Ashton Kutcher.

“Gjatë përballjes së vazhdueshme të saj famën gjithnjë e më në rritje, Moore luftoi kundër varësisë, çështjeve që lidheshin me imazhin dhe traumat e të së kaluarës. Në këtë autobiografi të ngarkuar emocionalisht, ajo rrëfehet për karrierën dhe jetën personale.

“Inside Out” është një histori rreth mbijetesës, suksesit dhe dorëzimit, ashtu sikurse edhe përshtatjes; është një portretizim i ndershëm i një gruaje e cila është njëherazi e zakonshme dhe ikonike”– është shprehur botuesi i saj Harper Collins.

Libri i saj “Inside Out” është raportuar se ka vlerën e një shume prej 7 shifrash. Lajmërimi se aktorja e njohur do të vinte edhe si shkrimtare u bë në vitin 2010, kur ajo dhe aktori Ashton Kutcher ishin ende së bashku. Një vit më vonë, Moore bëri me dije se do të divorcohej nga aktori, i cili ishte 15 vite më i ri se ajo. Ishte pikërisht ndarja e tyre që solli shtyrjen e publikimit të librit.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤