Gina Lollobrigida: Isha më e mirë se Sophia Loren…..

View Gallery
16 Photos
Gina Lollobrigida: Isha më e mirë se Sophia Loren…..
gina

Gina Lollobrigida: Isha më e mirë se Sophia Loren…..
gina-lollobridgida

Gina Lollobrigida: Isha më e mirë se Sophia Loren…..
Gina 1

Gina Lollobrigida: Isha më e mirë se Sophia Loren…..
gina-lollobrigida

Gina Lollobrigida: Isha më e mirë se Sophia Loren…..
gina-lollobrigida

Gina Lollobrigida: Isha më e mirë se Sophia Loren…..
Gina Lollobrigida 1

Gina Lollobrigida: Isha më e mirë se Sophia Loren…..
Gina Lollobrigida 2

Gina Lollobrigida: Isha më e mirë se Sophia Loren…..
Gina Lollobrigida 3

Gina Lollobrigida: Isha më e mirë se Sophia Loren…..
Gina Lollobrigida 4

Gina Lollobrigida: Isha më e mirë se Sophia Loren…..
Gina Lollobrigida 5

Gina Lollobrigida: Isha më e mirë se Sophia Loren…..
Gina Lollobrigida 6

Gina Lollobrigida: Isha më e mirë se Sophia Loren…..
Gina Lollobrigida 7

Gina Lollobrigida: Isha më e mirë se Sophia Loren…..
Gina Lollobrigida

Gina Lollobrigida: Isha më e mirë se Sophia Loren…..
Gina Lollobrigida 9

Gina Lollobrigida: Isha më e mirë se Sophia Loren…..
Gina Lollobrigida 10

Gina Lollobrigida: Isha më e mirë se Sophia Loren…..
Gina Lollobrigida 11

Gina Lollobrigida, aktore, skulptore, foto-gazetare, këngëtare dhe seks simbol, nuk ka humbur aspak nga sharmi apo ashpërsia dhe di mirë si të mbajë mëri.

Në një intervistë për Corriere della Sera kohë më parë, Gina, e pyetur për rivalitetin e përjetshëm me Sophia Loren, dha një përgjigje në fakt mjaft të pritshme: “Unë nuk kisha rivalitet me askënd, unë isha numri 1!

Ia dola falë aftësive të mia, pa asnjë producent që më mbështeste. E bëra çdo gjë vetë,” shprehet Gina, ndërsa Loren ka patur mbështetjen dhe investimin e të shoqit, Carlo Ponti në karrierën e saj.

“30+30+30… Kalimi i moshës për një grua është një handikap, por eksperiencat e vështira që kam kaluar më kanë dhënë kurajon për të përballuar vështirësitë”,- ka përshkruar ikona e bukurisë hyrjen në dekadën e nëntë të jetës.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤