Si do të dukej femra më e bukur në botë…

Kush është femra më e bukur në botë?

Apo si do të ishte ajo për të qenë perfekte?

Disa studiues kanë anketuar, duke pyetur se cilin tipar do të pëlqeje më shumë nga femrat më të bukura që njeh.

Dhe konkluzioni?

Shikoni më poshtë….

1-2-1

Amber Heard ka përmbushur me 91.85% proporcionet e duhura të përcaktuara nga grekët e lashtë.
2-2-1
Kim Kardashian e dyta me 91.39%
3-2-1
Kate Moss e treta me 91.06%
Dhe si përfundim…
6-3
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤