Komodinë e vjetër? Ktheje në art!

Keni një komodinë të vjetër dhe ju bezdis?

Nuk dini ku dhe si ta përdorni?

Ja disa ide efikase se si mund t’i transformoni komodinat ose sirtarët e vjetër në objekte funksionale dhe vepra arti njëkohësisht.

5981755-5807775963_1a63fe6e96_o0-1468823800-650-3095d08e52-1471165870

5981855-2016-08-11114817-1470905330-650-89e450d82d-1471165870

5981905-8v-600x934-1468819570-650-538e75621b-1471165870

5982005-c-1470730031-650-cec48b3e13-14711658705981955-192-1470815196-650-04d3967a7b-1471165870

5982105-dog-bed-drawer-1-1468818750-650-6e620b2b74-1471165870

5982055-1b6529f412a6a8d12b4eac132cd06064-1468839200-650-291f81819b-1471165870

5982155-tv-console-to-dog-bed-take-2-painted-furniture-pets-animals-repurposing-upcycling-1468821808-650-b6e51c744e-1471165870

5982205-f52f480ffbc187a19b1d5a84f08f61b4-1468822354-650-fc7f930ca2-1471165870

5982255-giorti_miteras_diy_dwra_5-1470815500-650-2f0f138220-14711658705982305-OK5-1470730932-650-d9d00c7652-1471165870

5981805-8c5c86a5a091f92972cda0cd6ac09cab-1470813827-650-182a317d42-1471165870

5982355-ottoman9-1470819191-650-25738ec178-14711658705982455-11-600x800-1468820247-650-0d565e04b3-1471165870

5982405-cabinet-1468827826-650-6accb04c9c-1471165870

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤