Mariah e di se kur duhet të largohen dekorimet e festave

Mariah Carey, e quajtur shpesh edhe si Mbretëreshë e Krishtindjeves për shkak të mega hitit të saj “All I Want For Christmas Is You”, i ka treguar të gjithëve se kur duhet të largohen dekorimet e festave!

E gjithë kjo filloi kur Ryan Seacrest postoi në Twitter pyetjen: “Kur është kohë e përshtatshme të largohet pema e Krishtlindjes dhe dekorimet? Mariah u përgjigj: “I daaashur! Jo deri më 4 Korrik!” së bashku me emotikonin e mbylljes së njërit sy.

“Mbretëresha e Krishtlidjes u përgjigj. Shihemi pas tre ditësh”, u përgjigj Ryan, duke iu referuar performancës së saj në natën e nderimit të motmoteve.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤