Brigitte Macron mini-fundet i rrinë në mënyrë fenomenale!

Fustani i modelit të këtillë i rri mirë pothuajse secilës figurë femërore.

3-1

Picture 1 of 4

Dama e parë franceze, Brigitte Macron, dhe bashkëshorti i saj, Emmanuel Macron, në Pallatin e Jelisesë kanë pritur mysafirët e vet – premierin libanez Saad Hariri dhe bashkëshorten e tij, Lara.

Për atë rast Brigitte ka veshur fustan mini me prerje A, i cili i rri për mrekulli secilës figurë femërore.

Dama e parë e Francës ka zgjedhur fustanin ngjyrë vjollcë të errët me prerje A, i cili thekson bukur linjat e trupit.

Fustani i modelit të këtillë i rri për mrekulli pothuajse secilës figurë femërore, ndërkaq kësaj i ka kontribuuar ngjyra e errët.

Pjesa e sipërme e fustanit e 65-vjeçares Brigitte Macron është tërësisht e mbyllur derisa pjesa e poshtme zbulon këmbët, në të cilat bashkëshortja e kryetarit të Francës ka pasur të veshura gete najloni ngjyrë teni dhe këpucë me taka të larta të ngjashme me nuancën çfarë e ka edhe fustani.

Getet ngjyrë teni femrat i zgjedhin shpesh kur dëshirojnë që këmbët në veshje të shkurtra t’u duken sa më mirë, prandaj këtë truk e ka përdorur edhe dama e parë e Francës.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤