Një shtëpi me katër rrota

View Gallery
9 Photos
Një shtëpi me katër rrota
03-school-bus-house

Një shtëpi me katër rrota
04-school-bus-house

Një shtëpi me katër rrota
05-school-bus-house

Një shtëpi me katër rrota
06-school-bus-house

Një shtëpi me katër rrota
07-school-bus-house

Një shtëpi me katër rrota
09-school-bus-house

Një shtëpi me katër rrota
11-school-bus-house

Një shtëpi me katër rrota
12-school-bus-house

Një shtëpi me katër rrota
14-school-bus-house

Një çift gjetën një autobus të vjetër shkollës dhe ajo çka bënë me të është e paimagjinueshme…

Projektet e shtëpive mund të jenë shumë argëtuese, por disa janë më të hatashme se të tjerat. Jeremy dhe Mira Thompson shpenzuan disa vite për të ndërtuar mikro-shtëpinë e tyre ideale, e ndërtuar brenda një autobusi shkolle.

Ata nisën të frekuentojnë tregjet e artikujve të përdorur në mënyrë që të gjenin sa më shumë materiale për shtëpinë e re.

Autobusi është afro 12 metra i gjatë, ndërsa veshjen e jashtme e kanë bërë me dru kedri.
Soba dhe frigoriferi punojnë me gaz, ndërsa hapësira e vogël mban brenda një kuzhinë të bukur, një dhomë gjumi dhe një sallon. Ata janë treguar të kujdesshëm për ta shfrytëzuar në mënyrë efikase hapësirën.

Shtëpia evokon një stil të këndshëm fshati. Gjithçka është ndërtuar për të qenë të forta apo për t’u magazinuar lehtë kur lëviz autobusi, i cili është në gjendje pune ende.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤