Si të kombinojmë të kuqen, blunë dhe të bardhën në arredimin e shtëpisë

Kombinimi klasik i ngjyrave të kuqe, të bardhë dhe blu, shfaq një ngrohtësi mikpritëse dhe një karakter gjallërues – dhe meriton vëmendje gjatë gjithë vitit.

Jane ngjyrat perfekte qe do t’ju bejne te ndiheni te gezuar gjate gjithe kohes.

Por kombinimi i duhur i tyre eshte shume i rendesishem.

Ne po ju propozojme disa modele.

Nese ju pelqejne, provojini edhe ne mjediset tuaja.

gallery-1464362385-model-7

gallery-1464362101-model-6

gallery-1464361755-model-1

gallery-1464362011-model-3

gallery-1464362479-model-8

gallery-1464362054-model-5

gallery-1464363675-model-10

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤