Roberto Bolanjo: Kudo ndjehem i huaj

Shkrimtari i njohur vjen në një intervistë mbi letërsinë e sfidat e kohës Roberto Bolanjo jeton nja dyqind metra nga deti, në Blanes, një qytezë me…

Mbi çatitë e Pragës

Pragës po i afrohet vera e nxehtë, por ne po ju prezantojmë diçka nga magjia e saj që kapërcen stinët, vitet e madje dhe shekujt. Absolutisht një q…

Dekorime për Pashkët

Pashka (ose pashkët) është kremtimi më i madh i kalendarit liturgjik të Kishës Katolike dhe të kishave të tjera të krishtera që kremtojnë Ringjallj…

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤