10 aeroportet më të mira në botë për ngrënie

Aeroportet nuk janë të njohur pikërisht për ushqimin e tyre, disa janë më mirë se të tjerët kur është fjala për cilësinë dhe shumëllojshmërinë e kuzhinës që ato i ofrojnë klientëve. Skytrax kohët e fundit zbuloi fituesit vjetorë për vitin 2016, duke përfshirë edhe 10 aeroportet më të mira në botë për ngrënie. Rezultatet janë bazuar në pyetësorë të kryera nga klientët ajrore e 106 nacionaliteteve të ndryshme. Këtu janë 10 aeroportet më të mirë për të shijuar një vakt para fluturimit tuaj të ardhshëm.

HAMAD INTERNATIONAL AIRPORT (DOH): DOHA, QATAR

BBrom06

MUNICH AIRPORT (MUC): MUNICH, GERMANY

BBrojJP

KANSAI INTERNATIONAL AIRPORT (KIX): IZUMISANO, JAPAN

BBrojJS

VIENNA INTERNATIONAL AIRPORT (VIE): VIENNA, AUSTRIA

BBrojJX

LONDON HEATHROW AIRPORT (LHR): LONDON, ENGLAND

BBrovlq

CHŪBU CENTRAIR INTERNATIONAL AIRPORT (NGO): NAGOYA, JAPAN

BBrom0B

INCHEON INTERNATIONAL AIRPORT (ICN): INCHEON, SOUTH KOREA

BBrosVJ

SINGAPORE CHANGI AIRPORT (SIN): SINGAPORE

BBrojKe

HONG KONG INTERNATIONAL AIRPORT (HKG): CHEK LAP KOK, HONG KONG

BBrovlQ (2)

NARITA INTERNATIONAL AIRPORT (NRT) : NARITA, JAPAN

BBrom13

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤