10 karakteristikat e femrave jo të përkryera, që janë magnet për meshkujt

couple

Të mos gënjehemi me pamjen fizike, vetëbesimi është joshja më e mirë që e posedon një femër.

Nëse ndonjëherë e keni pyetur veten se si pikërisht femrat jo të përkryera janë magnet për meshkujt, ja shpjegimi.

Këto janë 10 fshehtësitë e tyre:

Janë të pavarura

Asnjëherë nuk i ndjekin meshkujt

Dinë të jenë misterioze

Nuk janë gjithmonë në dispozicion e prandaj i detyrojnë meshkujt të fantazojnë për to.

Nuk lejojnë që dobësitë e tyre t’i komandojnë ato.

E planifikojnë kohën e tyre.

Kanë sens humori, ndonjëherë edhe në kurriz të tyre.

Janë të vetëdijshme për vlerat e tyre dhe kërkojnë respektimin e këtyre vlera.

Kanë edhe interesa të tjerë përveç meshkujve të cilët i dashurojnë.

Sillen me dinjitet me trupin e tyre dhe kujdesen për të dhe të njëjtën gjë e kërkojnë edhe nga partneri.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤