10 llojet e vajzave beqare që njohim të gjithë.

Konkurrente të ashpra
Ajo është gjithmonë vërdallë, kështu që ajo është e pamëshirshme kur vjen puna për të marrë atë që ajo dëshiron.

BBrkxfq

Planifikuese
Ajo është vetëm tani, kështu që ajo bën plane dhe paketa pesë-vjeçare. Në këtë mënyrë, do të tërheqim një të dashur në rast të emergjencave.

BBrkJu3

Shpirt i lirë
Ajo nuk do askënd për ta mbajtur atë po në të njëjtin vend. Ajo është duke u përpjekur të bëjë gjëra të reja dhe të njohë shumë njerëz të rinj, sepse ajo është “Yolo”(you only live once).

BBrkM0b

Vajza EMO
Ajo dëgjon muzikë të trishtuar me zë të lartë dhe qan, si shumë vajza. Atë nuk e gëzon fakti i të qënit e vetme.

BBrkJwQ

Skeptike
Një person i dytë është i interesuar në të, ajo vendos që kjo është e gjitha një kurth i keq.

BBrkMQE

Timoni i tretë
Ajo është në një kohë të vështirë për të takuar njerëz, sepse ajo është e rrethuar vazhdimisht nga çiftet. Ata janë kudo!

BBrkMS4

Nervozja
Ajo beson se bota është e mbushur me grabitqarë dhe rreziqe. Ajo do të më tepër të kërkojë të dijë në qoftë se ai është një vrasës sesa të qëndrojnë të gjithë natën e shqetësuar në lidhje me mundësinë 0.1 % se ai në të vërtetë është një i tillë. Dhe kjo është arsyeja pse ajo është e vetme.

BBrkDdb

“Me Moral 0”
Në vend që të shijojë “lirinë” e saj, ajo është futur nën një batanije duke ngrënë cokollata në netët e së premtes.

BBrkMVY

Përgjithmonë SHOKË
Ajo ka një aftësi për të qëndruar në “zonën e të qenurit shokë” me të gjithë ata që e pëlqejnë atë. Nuk është e drejtë!

BBrkMXl

Flirtuesja
Ajo të mbush me romancën e saj me disa flirtime të “pafajshme”. Kur situata nxehet, ajo fluturon më shpejt se shpejtësia e dritës!

BBrkMYx

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤