10 të veshurat më mirë: Java e 3 shtatorit 2018

View Gallery
10 Photos
10 të veshurat më mirë: Java e 3 shtatorit 2018
Brigitte Macron, Louis Vuitton

10 të veshurat më mirë: Java e 3 shtatorit 2018
Emma Stone, Louis Vuitton

10 të veshurat më mirë: Java e 3 shtatorit 2018
Elle Fanning, Miu Miu

10 të veshurat më mirë: Java e 3 shtatorit 2018
Cate Blanchett, Armani Prive'

10 të veshurat më mirë: Java e 3 shtatorit 2018
Olivia Colman, Stella McCartney

10 të veshurat më mirë: Java e 3 shtatorit 2018
Clémence Poésy, Chanel Haute Couture

10 të veshurat më mirë: Java e 3 shtatorit 2018
Lady Gaga, Azzedine Alaia

10 të veshurat më mirë: Java e 3 shtatorit 2018
Dakota Johnson, Christian Dior Haute Couture

10 të veshurat më mirë: Java e 3 shtatorit 2018
Hannah Gross, Prada

10 të veshurat më mirë: Java e 3 shtatorit 2018
Naomi Campbell, Calvin Klein

Ato janë të mrekullueshme edhe kur vishen thjeshtë.

Por kur vishen me firmato, atëherë më mirë mos dilni në rrugë..

Por kush ka shkëlqyer më shumë së fundmi?

10 të veshurat më mirë: Java e 3 shtatorit 2018, për ju në fotogaleri.

Emrat dhe firmat e veshjeve të tyre…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤