100 vite të trendeve të bukurisë tajvaneze

auto_100-years-taiwan-beauty-1487219685-780x4391487275313

Në seritë e tyre të njohura “100 Years of Beauty”, kanali i YouTube ‘WatchCut Video’ së fundmi ka sjell bukurinë tajvaneze dhe videoja me të vërtetë që është mahnitëse.

Protagonistja e kësaj videoje është modelja Sophie Gao, ndërsa videoja i eksploron trendet e bukurisë tajvaneze përgjatë viteve 191- deri 2010.

Çdo trend është më mahnitës se tjetri, ndërsa Sophie duket se me të vërtetë është argëtuar gjatë kësaj videoje.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤