15 foto të mrekullueshme nga e shkuara që nuk i gjeni në asnjë libër historie

Mes shumë fotove të trashëguara nga e shkuara, ka nga ato që kanë brenda histori të mëdha jete. Ato janë dëshmitare të heshtura të ngjarjeve dhe atmosferës së një tjetër epoke, tashmë të humbur përgjithmonë.

1.’Marilyn Monroe’, data e panjohur

Picture 1 of 15

Ne kemi bërë bashkë një seri fotosh të këtij lloji. S’mund të ndërtojmë një makinë kohe, por me imazhe interesante dhe fjalëplota si këto, nuk ka fare nevojë për një të tillë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤