16 gjërat që vajzat e modës paketojnë për udhëtime

Sezoni i pushimeve ka nisur dhe po aq e rëndësishme se çfarë bën në pushime është çfarë merr me vete.

Vajzat e modës kanë treguar se ka disa gjëra esenciale në pushimet e verës, pa të cilat do të ishin të humbura.

Ndërsa disa gjëra ato pa dyshim zgjedhin që t’i lejnë në shtëpi kur udhëtojnë.

17-things-fashion-girls-always-bring-on-vacation-1821677-1467229333.600x0c

17-things-fashion-girls-always-bring-on-vacation-1821678-1467229334.600x0c

17-things-fashion-girls-always-bring-on-vacation-1821680-1467229334.600x0c

17-things-fashion-girls-always-bring-on-vacation-1821679-1467229334.600x0c

17-things-fashion-girls-always-bring-on-vacation-1821682-1467229334.600x0c

17-things-fashion-girls-always-bring-on-vacation-1821681-1467229334.600x0c

17-things-fashion-girls-always-bring-on-vacation-1821683-1467229334.600x0c

17-things-fashion-girls-always-bring-on-vacation-1821684-1467229335.600x0c

17-things-fashion-girls-always-bring-on-vacation-1821685-1467229335.600x0c

17-things-fashion-girls-always-bring-on-vacation-1821687-1467229336.600x0c

17-things-fashion-girls-always-bring-on-vacation-1821686-1467229336.600x0c

17-things-fashion-girls-always-bring-on-vacation-1821689-1467229336.600x0c

17-things-fashion-girls-always-bring-on-vacation-1821688-1467229336.600x0c

17-things-fashion-girls-always-bring-on-vacation-1821691-1467229338.600x0c

17-things-fashion-girls-always-bring-on-vacation-1821693-1467229340.600x0c

17-things-fashion-girls-always-bring-on-vacation-1821694-1467229343.600x0c

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤