19 vite më parë, bashkëshortja e Haradinajt merrte pjesë në klipe

View Gallery
6 Photos
19 vite më parë, bashkëshortja e Haradinajt merrte pjesë në klipe
Anita

19 vite më parë, bashkëshortja e Haradinajt merrte pjesë në klipe
Anita 4

19 vite më parë, bashkëshortja e Haradinajt merrte pjesë në klipe
anita1

19 vite më parë, bashkëshortja e Haradinajt merrte pjesë në klipe
Anita 1

19 vite më parë, bashkëshortja e Haradinajt merrte pjesë në klipe
Anita 2

19 vite më parë, bashkëshortja e Haradinajt merrte pjesë në klipe
Anita 3

Bashkëshortja e Kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj, është lakuar shpesh herë nëpër media për fotografitë që poston nëpër rrjete sociale që demonstrojnë përditshmërinë e saj në familje.

Mirëpo, përpara 19 viteve, Anita ka patur një tjetër stil jetese dhe paraqitjeje.

Ajo punonte asokohe në “KTV” si spikere lajmesh.

Nëse jeni kurioz ta shihni sesi dukej ajo, “Prive” ka risjellë në vëmendje videoklipin e Aida Barakut, “Titanik”, ku Anita Haradinaj shfaqet si figurante.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤