20 gjëra që duhet të bësh kur je 30 vjeç…

104455-R3L8T8D-650-3V5u6VQmYlwJa ku janë 20 gjërat që duhet të bësh kur je 30 vjeç në mënyrë që kur të jesh 50 vjeç, të falenderosh veten:

 1. Mos pi duhan! Nëse e ke nisur, lije menjëherë.
 2. Përdor krem mbrojtës nga dielli.
 3. Fillo të kursesh para. Sadopak!
 4. Mbaj ose rifito marrëdhëniet me prindërit, motrat, vëllezërit e të afërmit e tjerë.
 5. Grumbullo kujtime dhe jo gjëra.
 6. Mos merr gjithmonë. Fillo dhe të japësh!
 7. Merru me sport.
 8. Mëso të jesh I kënaqur meçfarë ke.
 9. Mos e vono ndjekjen e ëndrrave dhe dëshirave. Ndiqi tani!
 10. Fli!
 11. Trego kujdes për dhëmbët.
 12. Mos e humb kuriozitetin.
 13. Mos ha pisllëqe.
 14. Lexo të paktën 10 libra në vit.
 15. Mëso të meditosh.
 16. Udhëto. Sa më shumë, aq më mirë!
 17. Boll e krahasove veten me të tjerët!
 18. Mbaj një ditar ose një bllok kujtimesh.
 19. Kujdesu për miqtë.
 20. Bli shtëpinë tënde!

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤