21 klishe për femrat franceze që na frymëzojnë  

z16805323IHwww-360doc-com-e1421855686658
 

 1. Ato hanë një kroasant për mëngjes dhe një bagetë për drekë e kurrë nuk kërkojnë falje dhe kurrë nuk japin shpjegime.
 2. Ato shëtisin nëpër gjithë qytetin me motorr dhe kurrë nuk vendosin një kokore
 3. Është zakon për to të hanë në tavolinën e punës. Ato e kanë pushimin e drekës 1 orë e gjysëm dhe sigurisht, të shoqëruar me 1 gotë verë.

  Frenchwoman-600x420

 4. Bëjnë modën e bluzave dhe xhinseve
  french-woman

 5. Nuk janë kurrë të mbiveshura
 6. Nuk janë kurrë të zhveshura
 7. Nuk janë në facebook
 8. Nuk e kuptojnë pse duhet të bësh lëng me selino dhe sallatë jeshile
 9. Nuk bëjnë takime nga interneti. Njihen nëpër kafene.
 10. Nuk e kanë idenë çfarë janë mësimet e rrotullimit
 11. Bëjnë gjithmonë qejf
 12. Nuk i shkon nëpër mend cigarja elektronike
 13. Hanë biftek
 14. Veshin të brendshme të kombinuara
 15. Shkojnë “topless” në plazh
 16. Nuk hekurosin kurrë
 17. Mbajnë flokët topuz të shkatërruar
 18. E harxhojnë rrogën për përkujdesje për lëkurën
 19. Veshin gjithmonë të sheshta
 20. Nuk i përgjigjen kurrë telefonit kur janë të shoqëruara
 21. Kanë mendime mbi çdo gjë… edhe nëse nuk dinë asgjë mbi temën. 

  Young woman in Paris

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤