4 gjëra që duhet t’i kopjojmë të gjithë nga garderoba e femrave daneze

Femrat daneze, me stilin e tyre të veshjeve, janë kthyer në ikona të vërteta të modës, nga të cilat mund të inspirohemi të gjithë, sidomos për stinën e dimrit. Veçanërisht me trikot e tyre të buta e të leshta që, jo vetëm të mbajnë ngrohtë, por edhe ju bëjnë të dukeni bukur.

5-1

Picture 1 of 17

“Hygge”, është një fjalë e vështirë për t’u shqiptuar në danisht dhe gati e pamundur për t’u përkthyer… por vetëm për t’u përjetuar. As mund të preket e as mund të shihet. Është diçka shumë e thjeshtë që mund të ndjehet. Bëhët fjalë për një ndjesi, të pasurit ngrohtë sigurisht, por mbi të gjitha një gjendje e thellë e të ndjerit mirë.

Më konkretisht, ja cilat janë 4 gjërat që ne duhet absolutisht t’i përshtatim në garderobën tonë.

Veshjet prej leshi, të cilat jo vetëm të mbajnë ngrohtë, por edhe të bëjnë të ndjehesh e përkëdhelur me butësinë e tyre.

Ngjyrat që ato përdorin, të cilat janë të përbëra në 100 nuancat e të zezës. Sekreti i tyre për mos t’u ndjerë i përsëritur? Të luash me përbërjen dhe elementët, për të dhuruar kështu një efekt të personalizuar jo të mërzitshëm.

Lojra volumi, femrat daneze preferojnë veshjet “oversize”, ose thënë në shqip masat e mëdha. Ato bëjnë kombinime të tillë si pulovra apo kadikargan me xhinse dhe çorape të dukshme që i bëjnë të ndjehen jo vetëm komode, por edhe plot stil.

Aksesorë të rehatshëm, janë gjithmonë në garderobën e tyre. Për shëmbull berreta apo atletet janë një kombinim perfekt përgjatë gjithë dimrit.

Për të pasur ide më të qartë shikoni fotot.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤