5 fakte interesante për karakterin e femrave që të gjithë duhet t’i dinë

Femrat mund të jenë qenie shumë interesante sidomos tani që ekziston një klishe për pamundësinë e të kuptuarit të tyre. Mund të mendoni edhe se lidhja mes trupit të një femre dhe një mashkulli ka vetëm ndryshime nga ata që duken pa mundim, por nuk është e vërtetë.

Femrat dhe meshkujt janë shumë të ndryshëm, prandaj po ju paraqesim 5 fakte interesante për trupin e femrës që e diferencojnë nga meshkujt.

Qafa e një femre është më fleksible se e meshkujve.
Femrat i besojnë meshkujve që i përqafojnë për më shumë se 15 sekonda.

Femrat janë më të mira në të bërin e dy ose më shumë punëve në të njëjtën kohë, kjo për shkak të mënyrës si funksionin truri i tyre.

Lidhja e mirë e trurit të femrës ndikon edhe në shqiptimin e fjalëve. Femrat mund të shqiptojnë 8.000 fjalë brenda një dite, ndërsa meshkujt vetëm 4.000.

Femrat e ndjejnë më shumë se meshkujt dhimbjen, por arrijnë ta kalojnë më lehtë se meshkujt për shkak të nivelit të lartë të estrogjenit.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤