5 zonat erogjene që kanë nevojë për më tepër vëmendje

sexy

Zonë erogjene është çdo zonë në trupin tuaj që ka një ndjeshmëri të rritur dhe që shkakton reagim seksual kur stimulohet. Është me rëndësi që të tejkaloni zonat e zakonshme erogjene, të eksploroni me tërë trupin që të gjeni zonën që i jep më tepër kënaqësi partnerit.

Më poshtë do të njoftoheni me zonat të cilat duhet të mos injorohen nga i dashuri juaj…

Zona mbi vaginë. Nuk bëhet fjalë për klitorisin apo vaginën tuaj por për lëkurën që mbulohet nga bikinit dhe që ndodhet menjëherë mbi vaginë. Kjo pjesë njihet si “mons pubis” dhe është tejet sensitive.

Pika U. Kushërirë e afërt e pikës G, kjo pikë ndodhet menjëherë mbi hapjen vaginale. Reagon ndaj prekjeve me gishta dhe presionit me gjuhë.

Buzët e juaja. Buzët kanë shumë përfundime nervore që i bëjnë të ndjeshme dhe një zonë erogjene. Ato nuk duhet lënë anash, puthjet e gjata dhe të thella stimulojnë dëshirën e zjarrtë seksuale.

Pjesa e brendshme e kofshëve. Kofshët nuk shërbejnë vetë për mbështjellje të partnerit kur jeni në pozitën misionare. Kofshët e brendshme janë tejet sensitive ndaj pickimeve, ledhatimeve dhe lëpirjes.

Zverku i qafës. Pjesa e pasme e qafës menjëherë nën përfundimin e flokëve është një zonë tejet e ndjeshme.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤