Ide për thonj, ideale për këtë verë!!

maxresdefault

Kur një vajzë e dizajnon pamjen e saj unike, ajo duhet t’i parashohë të gjitha gjërat e vogla që ndikojnë në stilin e saj: rrobat, flokët, parfumin dhe padyshim thonjtë!

Më poshtë, janë disa ide fantastike të cilat janë trend për thonj të përsosur verorë.

Yellow-Nails-for-Summer-Nail-Designsunderwater-aqua-bubble-gradient-nails-glittersummer-nail-designs-cute-nail-designs-for-summerUñas de playa1Summer-Nail-Art-DesignSummer-Nail-Art-Design (1)nude-color-lace-nail-artNude-color-summer-nial-11maxresdefault (1)explosion-coloresenhanced-6119-1399912579-1Blue-and-White-Summer-Nailsbac8be41b18a59d571406e8d1a75ace275f2b1cff42dbe98f9af1cd27b8969fb1464991434_Screenshot5780x439accessories-beach-beauty-cool-Favim.com-189962015-Summer-Beach-Nail-Art-Designs-Ideas-2016-135-16-13-14-12-31-3

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤