Nicole plot shkëlqim

View Gallery
6 Photos
Nicole plot shkëlqim
a11480245417

Nicole plot shkëlqim
a21480245420

Nicole plot shkëlqim
a31480245424

Nicole plot shkëlqim
a41480245429

Nicole plot shkëlqim
a51480245433

Nicole plot shkëlqim
a61480245437

Nicole Scherzinger ka dhuruar një tjetër paraqitje magjike të shtunën në mbrëmje në spektaklin e njohur britanik “X Factor”.

Këngëtarja dhe gjyqtarja 38-vjeçare dukej si një mbretëreshë me një veshje metalike të ngjitur për trupin, e cila ia theksoi ço pëllëmbë të fizikut të saj të pabesueshëm, shkruan Daily Mail.

Bukuroshja zeshkane pas përfundimit të serisë së re, është parë duke lënë studion e “X Factor-it”, për t’u drejtuar drejt një klubi nate.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤