A duhet pirë kafeja pa ngrënë mëngjes?

Kafja me stomakun bosh ka efekte negative për shëndetin tuaj. Konsumimi i saj me stomakun bosh mund të shkaktojë gastrit.

Gjithashtu duhet të keni parasysh se konsumimi i ushqimit pas kafesë nuk ka asnjë efekt të shëndetshëm për ju.

Por, edhe nëse konsumoni ushqim pas kafes menjëherë, prapë do t’i ndjeni përzierjet e stomakut.

Gjithashtu, nëse kafja pihet pa ngrënë, zgjeron mundësitë që të ju rritet kolesteroli, dhe si përfundim i gjithë kësaj është se konsumimi i kafes pa ngrënë është gjë e keqe për barkun.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤