A është kjo ‘shqiponja’ më e bukur?

Festat e nëntorit kanë sjellë një vërshim ‘shqiponjash’ dhe flamujsh kudo që ndodhen shqiptarët. Por ndoshta ‘shqiponjën’ më të bukur e ka bërë ylli shqiptar i futbollit, Granit Xhaka.

Krenat për rrënjët shqiptare, mesfushori i Arsenalit ka postuar një foto me të shoqen, Leonita Lekaj më 28 nëntor.

Sipas Daily Mail, të dy kanë të njëjtën prejardhje kulturore.

Edhe gjatë ndeshjes kundër Serbisë në Botëror me Zvicrën, Xhaka bëri këtë simbol.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤