A është kjo shtëpia më moderne që keni parë?

View Gallery
12 Photos
A është kjo shtëpia më moderne që keni parë?
Shtepia 1

A është kjo shtëpia më moderne që keni parë?
Shtepia 2

A është kjo shtëpia më moderne që keni parë?
Shtepia 3

A është kjo shtëpia më moderne që keni parë?
Shtepia 4

A është kjo shtëpia më moderne që keni parë?
Shtepia 5

A është kjo shtëpia më moderne që keni parë?
Shtepia 6

A është kjo shtëpia më moderne që keni parë?
Shtepia 7

A është kjo shtëpia më moderne që keni parë?
Shtepia 8

A është kjo shtëpia më moderne që keni parë?
Shtepia 9

A është kjo shtëpia më moderne që keni parë?
Shtepia 10

A është kjo shtëpia më moderne që keni parë?
Shtepia 11

A është kjo shtëpia më moderne që keni parë?
Shtepia 12

Ndoshta ju pëlqen që të shfletoni mediat për të parë banesat dhe mënyrën e dekorimit.

Këtë herë mos shkoni më larg.

Kjo vilë është cilësuar si më e bukura në Britani.

Ajo ka gjashtë dhoma gjumi dhe një pishinë ‘infinity’.

Banesa është mjaft moderne dhe e stiluar me shumë shije.

Përveç një kuzhine të madhe dhe hapësirave të bukura, ajo ka edhe një kinema.

Nëse doni ta blini, kushton 3 milionë sterlina :-).

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤