A mund ta dalloni kur ju gënjen fëmija?

Unsincere child with long nose

Hulumtuesit gjejnë se prindërit mund ta dallojnë fëmijën kur gënjen vetëm 54% të kohës.

Është lajm i keq për prindërit, të rriturit janë shumë të dobët se sa që është menduar në të kuptuarit nëse fëmija i tyre po i gënjen, thonë hulumtuesit.

Në fakt, ju mund edhe t’ia qëlloni ata konkluduan. Hulumtuesit zbuluan se mesatarja e të rriturve ishin në gjendje për të dalluar të vërtetën nga gënjeshtra vetëm 54 për qind të kohës, duke i bërë ata vetëm pak më të suksesshëm se fati.

Studimi i ri i rëndësishëm në fëmijët dhe të gënjyerit nga ta bazohet në studimet e mëparshme të cilat kanë treguar se fëmijët mësojnë të gënjejnë që nga mosha dy vjeçare.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤