Ja se ç’kërkojnë femrat, të cilave asnjë mashkull nuk u duket mjaft i mirë

women

Ekziston skema sipas së cilës femrat i joshin meshkujt. Mirëpo, problemi është se femrat e tilla nuk mund të gjejnë mashkullin të cilin do të mund ta dashuronin. Mashkullin i cili i plotëson standardet dhe idetë e tyre për partner të përsosur.

Femrat janë të vetmuara, sepse askush nuk është i mirë për to. Ja çfarë mendojnë dhe çfarë kërkojnë ato.

Nuk çaj kokën se a do të të bëj të krenohesh me mua, por a do të më bësh mua të ndihem e mrekulluar
Jo vetëm që e njoh veten, por edhe e dua veten. Më nevojitet një mashkull i cili nuk ka krizë identiteti. Mashkull i cili di sa vlen, e jo të sillet me arrogancë.

Nuk çaj kokën për qëndrimet e mia, por për tuajat
E di kush jam dhe çfarë jam. Për ty nuk jam edhe aq e sigurt. E di çfarë më intereson dhe në çfarë besoj. Nuk kërkoj që mashkulli të mendojë njësoj sikur edhe unë, mirëpo më nevojitet një mashkull që ka qëndrim, të cilin mund ta respektoj dhe të mësoj nga ai.

E kaluara ime nuk ka rëndësi, ndërkaq jotja po
Kam të kaluarën time, mirëpo e di se si të përballem me të. Më nevojitet një mashkull i cili nuk do të lidhet me mua duke menduar për vragat dhe humbjet e veta. Më nevojitet mashkulli i cili është këtu, i cili nga e kaluara ka mësuar, por të kaluarën të mos e marrë me vete.

Nuk brengosem fare që jam e vetmuar, nuk dua të jem me personin e gabuar
Nuk dua të jetoj me dikë vetëm sa për ta pasur pranë. Më nevojiten afshi, seksi i zjarrtë dhe ndjenja që në lidhjen me të të ndihem mirë pothuajse sikur në lidhjen me vetveten.

Nuk çaj kokën për performancën time seksuale, mirëpo për tënden po…
Meshkujt kaherë nuk i pyes si kanë qenë. Kërkoj mashkullin, i cili nuk do të ndalet kur ejakulon. Ai duhet të vazhdojë, sepse më krijon kënaqësi kur ma plotëson dëshirën. Ai është bandill i cili nuk mendon që seksi përfundon kur ai kënaqet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤