A zëvendësohet Melanie Trump në dalje publike nga sozia e saj?

View Gallery
12 Photos
A zëvendësohet Melanie Trump në dalje publike nga sozia e saj?
Melania

A zëvendësohet Melanie Trump në dalje publike nga sozia e saj?
Melania 1

A zëvendësohet Melanie Trump në dalje publike nga sozia e saj?
Melania 10

A zëvendësohet Melanie Trump në dalje publike nga sozia e saj?
Melania 4

A zëvendësohet Melanie Trump në dalje publike nga sozia e saj?
Melania 9

A zëvendësohet Melanie Trump në dalje publike nga sozia e saj?
Melania 19

A zëvendësohet Melanie Trump në dalje publike nga sozia e saj?
Melania 4

A zëvendësohet Melanie Trump në dalje publike nga sozia e saj?
Melania 2

A zëvendësohet Melanie Trump në dalje publike nga sozia e saj?
Melania Trump 1

A zëvendësohet Melanie Trump në dalje publike nga sozia e saj?
Melania-Trump-and-Trump-768x513

A zëvendësohet Melanie Trump në dalje publike nga sozia e saj?
melania-trump

A zëvendësohet Melanie Trump në dalje publike nga sozia e saj?
Melania

Një tjetër teori konspirative po qarkullon për familjen presidenciale të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Zonja e Parë, Melanie Trump, dyshohet se po përdor një sozi për daljet në publik.

Përdoruesit e rrjetit social “Twitter” mendojnë se zëvendësuesja është vetë trupoja e saj, për shkak të ngjashmërisë së frikshme.

Kjo ide është përforcuar pas mbërritjes së çiftit presidencial në Florida; Melanie duket 10-12 cm më e shkurtër se zakonisht dhe për herë të parë ajo ecën përpara Trumpit, ndërkohë që ky i fundit e ndjek nga pas.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤