Abigail Ratchford, “mbretëresha e vijave trupore”

View Gallery
15 Photos
Abigail Ratchford, “mbretëresha e vijave trupore”
modelo-sexy-nalgas0003_1478292989-34548291478293718

Abigail Ratchford, “mbretëresha e vijave trupore”
lifebuzz-7c6b9d3861f13401dd336079a0c79978-limit-2000_1478292943-49448501478293736

Abigail Ratchford, “mbretëresha e vijave trupore”
lifebuzz-3cd26b0a474928f916a1dd6f9d093b41-limit-2000_1478292937-89854241478293741

Abigail Ratchford, “mbretëresha e vijave trupore”
cwggtvdwiaaqghu_1478292929-67323051478293746

Abigail Ratchford, “mbretëresha e vijave trupore”
carlos-boozer-abigail-ratchford-6_1478292918-72055551478293750

Abigail Ratchford, “mbretëresha e vijave trupore”
abigail-ratchford-wallpaper_1478292909-86012771478293752

Abigail Ratchford, “mbretëresha e vijave trupore”
abigail-ratchford-photos-hd_1478292895-85018541478293755

Abigail Ratchford, “mbretëresha e vijave trupore”
abigail-ratchford-fhm-spain-6_1478292886-77091441478293758

Abigail Ratchford, “mbretëresha e vijave trupore”
abigail-ratchford-3-640x640_1478292878-85309931478293761

Abigail Ratchford, “mbretëresha e vijave trupore”
abigail-ratchford-2_1478292871-22354171478293763

Abigail Ratchford, “mbretëresha e vijave trupore”
12346111-463495867176016-185680008-n_1478292860-50151961478293764

Abigail Ratchford, “mbretëresha e vijave trupore”
1080full-abigail-ratchford_1478292852-80624671478293766

Abigail Ratchford, “mbretëresha e vijave trupore”
lifebuzz-9a7a034a4686b69c625377310eee107f-limit-2000_1478292952-19971761478293730

Abigail Ratchford, “mbretëresha e vijave trupore”
lifebuzz-6509ac99307a062481076cd4f00a7f0d-limit-2000_1478292960-25763111478293727

Abigail Ratchford, “mbretëresha e vijave trupore”
lifebuzz-866098b8f494bdc1978abf8e92098921-limit-2000_1478292967-45280611478293722

Abigail Ratchford është vajza e ëndrrave tuaja dhe meshkujt përreth botës janë duke u ‘çmendur’ pas fotografive të saj në rrjete sociale.

Ajo e ka deklaruar veten kohët e fundit si “mbretëresha e vijave trupore”.

Bukuroshja nga Pennsylvania ka më shumë se 5 milionë ndjekës në Instagram, më shumë se 3 milionë në Facebook dhe më shumë se 400,000 në Twitter.

Se si duket ajo mund t’i shihni fotot në galerinë e mësipërme…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤