Adriana Lima, si princeshë në festivalin e Kanës

View Gallery
4 Photos
Adriana Lima, si princeshë në festivalin e Kanës
adriana lima 1

Adriana Lima, si princeshë në festivalin e Kanës
adriana lima 2

Adriana Lima, si princeshë në festivalin e Kanës
adriana lima 3

Adriana Lima, si princeshë në festivalin e Kanës
adriana lima 4

Supermodelja 36-vjeçare la gjurmën e saj në eventin e mirënjohur.

E veshur me një fustan nën marken ‘Alberta Ferreti’, mëndafshi e në ngjyrë kremi të përkryer, i cili nxori në pah krahët e tonifikuar dhe, menjë prerje të guximshme, edhe këmbët e gjata.

Ajo i kishte shtuar look-ut të saj mbresëlënës një gjerdan të mbushur me gurë të çmuar si diamanti e safiri, taka Giuseppe Zanotti dhe modeli i flokëve të kthyer mbrapsht e të lagur.

Nuk ka fjalë tjetër për ta përshkruar përveçse perfekte. Një princeshë e vërtetë.

Shijoni fotot për më shumë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤