Ajola i bën dedikimin më romantik se kurrë, “Shiko yjet, shiko sesi…

View Gallery
6 Photos
Ajola i bën dedikimin më romantik se kurrë, “Shiko yjet, shiko sesi…
Ajola Xoxa

Ajola i bën dedikimin më romantik se kurrë, “Shiko yjet, shiko sesi…
ajola

Ajola i bën dedikimin më romantik se kurrë, “Shiko yjet, shiko sesi…
Ajola Xoxa

Ajola i bën dedikimin më romantik se kurrë, “Shiko yjet, shiko sesi…
Ajola Erion

Ajola i bën dedikimin më romantik se kurrë, “Shiko yjet, shiko sesi…
Ajola Xoxa 3

Ajola i bën dedikimin më romantik se kurrë, “Shiko yjet, shiko sesi…
Ajola Erion

Bashkëshortja e kryetarit të Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj ka treguar gjithnjë anën e saj artistike dhe romantike.

Këtë herë ajo ka publikuar në rrjete sociale një foto ku shfaqet sëbashku me Erionin dhe krahas fotos ka shkruar:

“Shiko yjet, shiko sesi ato shkëlqejnë për ty,”-përfundon Xoxa.

Aktualisht ajo është në muajin e gjashtë të shtatzënisë dhe është në pritje të një djali.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤