Ajola shkëlqen në krah të Erionit, në përqafim edhe me të voglin Kajan..

View Gallery
2 Photos
Ajola shkëlqen në krah të Erionit, në përqafim edhe me të voglin Kajan..
Ajola - Erion- Veliaj 1

Ajola shkëlqen në krah të Erionit, në përqafim edhe me të voglin Kajan..
Ajola - Erion- Veliaj

Veliaj poston foton me djalin e vogël: Jeni bekim i vërtetë!

I pari i qytetit të Tiranës, Erion Veliaj ka festuar 39-vjetorin e lindjes. Por, kjo ditëlindje ka qenë ndryshe për kreun e Bashkisë së Tiranës, i cili dy muaj më parë u bë baba për herë të parë.

Ai ka zgjedhur që të falenderojë të gjithë miqtë e tij për urimet që i kanë bërë në ditën e lindjes përmes një fotoje të veçantë familjare, ku ka pozuar bashkë me Ajolën dhe djalin e tyre të vogël, Kajanin.

“Shumë faleminderit të gjithëve për urimet, jeni një bekim i vërtetë. E çmojmë përditë mbështetjen tuaj e ju duam pafund – Eri, Ajo & Kai”, shkruan Veliaj.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤