Aksesorët luksoz të këtij seazoni

View Gallery
9 Photos
Aksesorët luksoz të këtij seazoni
boucheron_jpg_3985_north_499x_white1486106066

Aksesorët luksoz të këtij seazoni
chanel_jpg_742_north_499x_white1486106068

Aksesorët luksoz të këtij seazoni
david_morris_jpg_4263_north_499x_white1486106070

Aksesorët luksoz të këtij seazoni
de_beers_jpg_1127_north_499x_white1486106072

Aksesorët luksoz të këtij seazoni
dior_jpg_2715_north_499x_white1486106074

Aksesorët luksoz të këtij seazoni
giampiero_bodino_rosa_dei_venti__a__jpg_8133_north_499x_white1486106076

Aksesorët luksoz të këtij seazoni
hh1486106083

Aksesorët luksoz të këtij seazoni
la_broche_insolence_de_chaumet_3978-jpeg_north_499x_white1486106078

Aksesorët luksoz të këtij seazoni
louis_vuitton_jpg_470_north_499x_white1486106080

Rrathë diamantesh, gurë me ngjyra të ndezura dhe lartësimi i natyrës, janë dizajnet elegante që përfaqësojnë kulmin e talentit dhe madhështinë e luksit.

Aksesorët e këtij sezoni të paraqitura në javën e modës, variojnë nga gurët sapphire deri tek diamantet me nuanca gri dhe të gjelbër.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤