Aksesorët që s’duhet të mungojnë ditën e dasmës

Një nga ditët më të rëndësishme në jetë e secilës femër është dita ajo bëhet nuse dhe vishet me vello. Përpjekjet për tu dukur bukur nuk mbarojnë as në momentet kur duket se gjithçka është gati! Velloja, grimi, flokët, këpucët… gjithçka e duam të përkryer. Ne ju propozojmë disa lloje të aksesorëve për flokët tuaja të cilët do ndihmojnë të dukeni edhe më shumë si princesha.

-626156_w650

-626245_w650-626158_w650-626162_w650-626166_w650-626172_w650-626182_w650-626164_w650-626255_w650

-626251_w650-626242_w650-626239_w650

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤