Akuzohet për evazion fiskal, Shakira rrezikon dënimin në qeli

View Gallery
27 Photos
Akuzohet për evazion fiskal, Shakira rrezikon dënimin në qeli
Shakira-Pique

Akuzohet për evazion fiskal, Shakira rrezikon dënimin në qeli
Shakira

Akuzohet për evazion fiskal, Shakira rrezikon dënimin në qeli
Shakira 22

Akuzohet për evazion fiskal, Shakira rrezikon dënimin në qeli
Shakira 21

Akuzohet për evazion fiskal, Shakira rrezikon dënimin në qeli
Shakira 20

Akuzohet për evazion fiskal, Shakira rrezikon dënimin në qeli
Shakira 19

Akuzohet për evazion fiskal, Shakira rrezikon dënimin në qeli
Shakira 18

Akuzohet për evazion fiskal, Shakira rrezikon dënimin në qeli
Shakira 17

Akuzohet për evazion fiskal, Shakira rrezikon dënimin në qeli
Shakira 16

Akuzohet për evazion fiskal, Shakira rrezikon dënimin në qeli
Shakira 15

Akuzohet për evazion fiskal, Shakira rrezikon dënimin në qeli
Shakira 14

Akuzohet për evazion fiskal, Shakira rrezikon dënimin në qeli
Shakira 13

Akuzohet për evazion fiskal, Shakira rrezikon dënimin në qeli
Shakira 12

Akuzohet për evazion fiskal, Shakira rrezikon dënimin në qeli
Shakira 11

Akuzohet për evazion fiskal, Shakira rrezikon dënimin në qeli
Shakira 10

Akuzohet për evazion fiskal, Shakira rrezikon dënimin në qeli
Shakira 9

Akuzohet për evazion fiskal, Shakira rrezikon dënimin në qeli
Shakira 8

Akuzohet për evazion fiskal, Shakira rrezikon dënimin në qeli
Shakira 7

Akuzohet për evazion fiskal, Shakira rrezikon dënimin në qeli
Shakira 6

Akuzohet për evazion fiskal, Shakira rrezikon dënimin në qeli
Shakira 5

Akuzohet për evazion fiskal, Shakira rrezikon dënimin në qeli
Shakira 4

Akuzohet për evazion fiskal, Shakira rrezikon dënimin në qeli
Shakira 3

Akuzohet për evazion fiskal, Shakira rrezikon dënimin në qeli
Shakira 2

Akuzohet për evazion fiskal, Shakira rrezikon dënimin në qeli
Shakira 1

Akuzohet për evazion fiskal, Shakira rrezikon dënimin në qeli
shakira

Akuzohet për evazion fiskal, Shakira rrezikon dënimin në qeli
shakira

Akuzohet për evazion fiskal, Shakira rrezikon dënimin në qeli
shakira

Shakira dhe futbollisti Gerard Pique janë rikthyer sërish në qendër të vëmendjes mediatike, për shkak të akuzave për evazion fiskal.

Çifti akuzohet se nuk kanë paguar taksat gjatë qëndrimit të tyre në Spanjë, përkatësisht në vitin 2012-2014.

Shakira i detyrohet konkretisht shtetit spanjoll 16. 4 milionë dollarë taksa dhe për këtë arsye ajo mund të rrezikojë krahas një gjobe të majme edhe dënimin në qeli.

Përfaqësuesit e këngëtares janë shprehur gjatë seancave gjyqësore se përgjatë periudhës së sipërpërmendur ajo dhe Pique kanë qenë ende shtetas në Bahamas dhe i paguanin atje taksat, derisa u vendosën përfundimisht në Spanjë.

Mirëpo, nëse gjykata arrin të vërtetojë të kundërtën, Shakirës i duhet të përballet me pasojat.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤