Akuzohet për “plastikë”

Aktorja Meghan Markle është e njohur për nga pamja e saj e bukur dhe natyrore, por disa kanë hedhur dyshime në pamjen e saj, më saktë në karakteristikat e fytyrës.

Meghan Markle 1

Picture 1 of 10

Pas fejesës me princ Harry, Meghan Markle është shndërruar në temë të mediave.

Edhe pse shumë admiruan guximin e saj në jetën e saj dhe mënyrën se si ndërtoi karrierën e saj dhe stilin e jetës ekzotike, këtë herë ajo u akuzua për kirurgji estetike

Dyshimi u shkaktua nga fotografia e saj e shkollës së mesme, e cila, krahasuar me fotot e reja, zbulon se Meghan ka korrigjuar hundën.

“Hunda e saj është korrigjuar dhe ajo ka punuar në rinoplastikë”, tha kirurgu plastik i Nju Jorkut, Matthew Sullman.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤