Alesia Bami: Më quajnë mendjemadhe, më thonë të buzëqesh

View Gallery
17 Photos
Alesia Bami: Më quajnë mendjemadhe, më thonë të buzëqesh
Alesia

Alesia Bami: Më quajnë mendjemadhe, më thonë të buzëqesh
Alesia Bami 1

Alesia Bami: Më quajnë mendjemadhe, më thonë të buzëqesh
Alesia Bami 2

Alesia Bami: Më quajnë mendjemadhe, më thonë të buzëqesh
Alesia Bami 3

Alesia Bami: Më quajnë mendjemadhe, më thonë të buzëqesh
Alesia Bami 4

Alesia Bami: Më quajnë mendjemadhe, më thonë të buzëqesh
Alesia Bami 5

Alesia Bami: Më quajnë mendjemadhe, më thonë të buzëqesh
Alesia Bami 6

Alesia Bami: Më quajnë mendjemadhe, më thonë të buzëqesh
Alesia Bami 7

Alesia Bami: Më quajnë mendjemadhe, më thonë të buzëqesh
Alesia Bami 8

Alesia Bami: Më quajnë mendjemadhe, më thonë të buzëqesh
Alesia Bami 9

Alesia Bami: Më quajnë mendjemadhe, më thonë të buzëqesh
Alesia Bami 10

Alesia Bami: Më quajnë mendjemadhe, më thonë të buzëqesh
Alesia Bami 11

Alesia Bami: Më quajnë mendjemadhe, më thonë të buzëqesh
Alesia Bami 12

Alesia Bami: Më quajnë mendjemadhe, më thonë të buzëqesh
Alesia Bami 13

Alesia Bami: Më quajnë mendjemadhe, më thonë të buzëqesh
Alesia Bami 14

Alesia Bami: Më quajnë mendjemadhe, më thonë të buzëqesh
Alesia Bami 15

Alesia Bami: Më quajnë mendjemadhe, më thonë të buzëqesh
alesiabam

Modelja simpatike Alesia Bami ishte një nga të ftuarat e Bieta Sulos në “Ftesë në Pesë” në Top Channel, ku foli mbi jetën personale dhe u bë pjesë e lojërave të përgatitura në studio.

Bukuroshja 19-vjeçare tregoi më shumë për angazhimet profesionale, pasionet e shumta si edhe për marrëdhëniet familjare, duke theksuar se gjithnjë ka patur mbështetjen dhe mirëkuptimin e prindërve.

Në bisedë e sipër Alesia nuk ngurroi të pranonte se shpesh njerëzit e quajnë mendjemadhe dhe i thonë se duhet të buzëqeshë më shumë, por tashmë është mësuar me të tilla kritika.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤