Alketa Vejsiu zgjedh vendin ku do të kalojë pleqërinë!

View Gallery
7 Photos
Alketa Vejsiu zgjedh vendin ku do të kalojë pleqërinë!
Alketa Vejsiu

Alketa Vejsiu zgjedh vendin ku do të kalojë pleqërinë!
Alketa

Alketa Vejsiu zgjedh vendin ku do të kalojë pleqërinë!
Alketa-Vejsiu-1

Alketa Vejsiu zgjedh vendin ku do të kalojë pleqërinë!
Alketa_vejsiu

Alketa Vejsiu zgjedh vendin ku do të kalojë pleqërinë!
Alketa-Vejsiu-1

Alketa Vejsiu zgjedh vendin ku do të kalojë pleqërinë!
Alketa-Vejsiu-1

Alketa Vejsiu zgjedh vendin ku do të kalojë pleqërinë!
Alketa

Moderatorja e emisionit ‘Në Kurthin e Piter Pan’ Alketa Vejsiu është një nga personazhet Vip që pëlqen të vizitojë destinacione të ndryshme në mbarë botën.

Ndër të preferuarit e saj është Italia, pasi është një nga vendet që shkon më shpesh.

Alketa këtë herë ka ndarë me miqtë e saj një nga destinacionet që do të preferonte të kalonte pleqërinë.

“Vendi im i preferuar në të gjithë botën! Kur të gjitha flokët e mia të thinjen, zemra ime të bëhet jeshile si këto fusha dhe një ngjyrë e zbehtë portokalli si ky perëndim dielli, këtu do të doja të pushoja përgjithmonë..”- ka shkruar Alketa bashkangjitur një pamjeje mahnitëse në Itali, të një vendi alpin.

Ky është padyshim një nga destinacionet e saj të preferua pasi në çdo sezon ajo zgjedh ta vizitojë këtë vend të paktën një herë.

Moderatorja duket se është shumë largpamëse pasi është kaq e re dhe në kulmin e karrierës e megjithëatë mendon për pleqërinë…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤