Anastacia në një prezantim të jashtëzakonshëm në “Ballando con le stelle”

Këngëtarja e famshme amerikane Anastacia ka qenë elektrizuese në emisionin “Ballando con le stelle”, në Itali, duke bërë një diferencë më të gjithë.

E shoqëruar me balerinin e famshëm Maykel Fonts, Anastacia ka bërë një prezantim të jashtëzakonshëm, por ndër të tjera pati edhe disa ‘dështime’ të vogla.

Gjatë koreografisë njëra prej lëvizjeve i ka zbuluar më shumë se ç’duhet të brendshmet. Këngëtarja amerikane foli ndërkohë edhe periudhën më të vështirë të jetës së saj.

“Sëmundja për mua ishte një bekim”, tregon Anastacia që kaloi një kancer të vështirë.

“Fjala kancer i shakton frikë të gjithëve, por unë provova të nxjerr anën pozitive.

Dhe ajo nis me fjalën ‘can’, mundem në anglisht”, tha Anastacia.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤