Anita Take dhe Vaçe Zela në një fotografi të rrallë

Një foto e rrallë e Anita Takes dhe Vaçe Zelës në Moskë gjatë viteve të 1950-ta.

Kështu shënon fotografia e sjellë në rrjetin social nga ‘Albanian Vintage Photography, People, Cities, Culture and history’.

Dy artistet duket se kanë pasur njohje të vjetra bashkë, por që asnjëherë nuk është bërë publike.

Kjo foto e sjellë në rrjetet sociale nuk ka ndonjë burim se nga është marrë, por ka tërhequr vëmendjen e mjaft vizitorëve në këtë rrjet.

Anita Take e veshur me kostum popullor dhe Vaçe Zela me një pamje krejt të panjohur nga mosha e saj mjaft e re, janë befasi.

Ndërsa në foto është shënuar me copyright të kompozitorit, Kujtim Prodani, duket se është edhe informacioni prej dhe nga është marrë fotoja.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤