”Arma”, portofoli i Dianës me një sekret

Diana mbante zakonisht portofol saten. Ai ishte gjithmonë në ngjyrën e veshjes dhe në modele të ndryshme.

5-1

Picture 1 of 4

Dukej përherë elegante, siç ajo dinte, por brenda shijes për elegancë, përdorte dhe zgjuarsinë. Ai i ka shërbyer jo pak herë edhe si mbulesë. Në disa raste kur tentonte me dekoltenë e fustanit, e vendoste përpara gjoksit për t`u mbuluar. Janë disa foto që i kanë kapur këto momente. Ta mendosh që duket sikur gjithçka ka ardhur natyrshëm. Mbase edhe fillimisht kështu ka qenë dhe kur ka parë se i shërbente kaq mirë, ka vendosur të mos heqë dorë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤