Armina Mevlani fillon të qajë në mes të publikut: Kjo pikturë më prek thellësinë e shpirtit

View Gallery
5 Photos
Armina Mevlani fillon të qajë në mes të publikut: Kjo pikturë më prek thellësinë e shpirtit
Armina Mevlani 1

Armina Mevlani fillon të qajë në mes të publikut: Kjo pikturë më prek thellësinë e shpirtit
Armina Mevlani 2

Armina Mevlani fillon të qajë në mes të publikut: Kjo pikturë më prek thellësinë e shpirtit
Armina Mevlani 3

Armina Mevlani fillon të qajë në mes të publikut: Kjo pikturë më prek thellësinë e shpirtit
Armina Mevlani 4

Armina Mevlani fillon të qajë në mes të publikut: Kjo pikturë më prek thellësinë e shpirtit
Armina Mevlani 5

Armina Mevlani është nga blogeret më të njohura shqiptare dhe së fundmi ka shkuar për vizitë në një muze, ku është prekur shumë pasi ka parë një pikturë të Emil Nolde.

Kjo vepër arti e ka emocionuar shumë Arminën, e cila ka filluar të qajë në mes të muzeut plot me njerëz, ndërsa mikesha e saj ka filmuar këtë moment.

“Piktura që më bëri të qaj. Më prek thellësinë e shpirtit”, ka shkruar Armina përbri fotos së kësaj pikture.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤