Arredimi i shtëpisë, para dhe pas……

Nëse keni shumë kohë në një shtëpi, madje nuk keni ndryshuar as arredimin e saj, me siguri ka filluar t’ju mërzitet.

Designer-i dhe blogeri Mark D. Sikes tashmë ka ridekoruar shtëpinë e tij me një transformim dramatik.

Frymëzohuni edhe ju nga ridekorimet e tij, madje bëjini edhe më të bukura! 🙂

Dhoma e ngrënies, para dhe pas

54c1c7784f747_-_02markdsikesbeforedining

54c1c7790cefc_-_02markdsikesafterdining

Dhoma e mysafirëve, para dhe pas

54c1c77a9fa56_-_04sikesbeforeguestroom

54c1c77bd34be_-_04sikesafterguestroom

Dhoma e gjumit, para dhe pas

54c1c77d32644_-_05sikesbeforemasterbedroom

54c1c77e289bb_-_05sikesaftermasterbedroom

Dhoma e ndenjes, para dhe pas

54c1c77fe437b_-_06sikesbeforelivingroom

54c1c780d0cad_-_06sikeafterlivingroom

Oborri, para dhe pas

54c1c782457d4_-_07sikesbeforeoutdoors

54c1c78318780_-_07sikesafteroutdoors

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤