Aurela Hoxha, si një ëngjëll i vërtetë!

View Gallery
6 Photos
Aurela Hoxha, si një ëngjëll i vërtetë!
Aurela 1

Aurela Hoxha, si një ëngjëll i vërtetë!
Aurela 2

Aurela Hoxha, si një ëngjëll i vërtetë!
Aurela-Hoxha-1

Aurela Hoxha, si një ëngjëll i vërtetë!
Aurela-Hoxha-1

Aurela Hoxha, si një ëngjëll i vërtetë!
aurela-hoxha2

Aurela Hoxha, si një ëngjëll i vërtetë!
Aurela Hoxha 9

Modelja Aurela Hoxha është tejet e komentuar, kryesisht për shkak të formave të saj fizike.

Së fundmi, ajo ka publikuar në “Instagram” fotografi mjaft provokuese, ku shihet teksa pozon me të brendshme të bardha dhe krahë engjëlli.

Këto të fundit të bëjnë të mendosh se seti fotografik është krijuar duke patur parasysh ëngjëjt e Victoria’s Secrets.

Aurela është vendosur ditët e fundit në qendër të vëmendjes edhe për lidhjen e saj të dashurisë me biznesmenin që u identifikua si djali mirditor me emrin Alban, me të cilin po shijon jetën luksoze në Spanjë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤