Dashuria që meriton…

Ndonjëherë është e lehtë të vendosësh të lidhesh me dikë duke harruar dashurinë që meriton të kesh. Kjo është një let…

0 Shares

Dashuri apo obsesion?

    Dashuritë me personazhet e filmave, nga një situatë humori mund të kalojnë dhe në çrregullime serioze p…

0 Shares
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤